Starterscafé Wagro Amsterdam-Almere en Noord Holland Midden

 
 

Volgens mij ben ik allergisch dokter? Steeds meer willen mensen precies weten waar hun huidplekje door komt. De allergoloog komt vertellen over zinvolle verwijzingen en behandelopties.

Daarnaast blijft er onduidelijkheid over het pensioenoverzicht. Waar betaal ik voor en wat kan ik (straks) verwachten? De SPH komt langs om verduidelijking te geven.

Inhoud workshop

Op de vertrouwde locatie de Veranda in Amstelveen wordt je ontvangen met een broodje en soep vooraf. Na een korte update van waar beide WAGRO’s zich mee bezig houden hebben wij twee sprekers uitgenodigd:

Professor dr J. de Monchy, allergoloog, zal ons naast het opfrissen van de achtergrond informatie ten aanzien van allergie meer vertellen over welke verwijzingen zinvol zijn. Onze patiënt wil vaak precies weten voor welk stofje de allergie bestaat en is met de ouderwetse provocatie - eliminatie zelftest niet snel tevreden. Is het echter zinvol om iedereen door te verwijzen naar de allergoloog? In zorgdomein lopen de wachttijden steeds meer op. Tevens is de vraag of er naast desensibilisatie nog andere behandelopties zijn. Tot slot is er hopelijk nog tijd om ons te verdiepen in de voedselallergie hype die blijft voortleven.

 

De Stichting Pensioenfonds Huisarts, SPH, komt langs om uitleg te geven over de pensioenregeling: waar betaal ik voor en wat kan ik (straks) verwachten? Een financieel adviseur zal met ons in deze lastige materie duiken en een en ander verduidelijken.

Praktische informatie

DoelgroepAios
Hid(ha)
Waarnemer
Accreditatie2 punten
KostenLeden € 30,- / Aios € 30,- / Niet-leden € 40,-
Contact

Voor meer informatie kunt u per e-mail contact opnemen met de LHV Academie of bel 085-0480068.

Programma

18.30 - 19.00 uur: inloop met broodjes en soep

19.00 - 21.45 uur: nascholing

Trainer(s)

Prof. dr. J. de Monchy, allergoloog, is opgeleid in Groningen en momenteel deels werkzaam in de DC kliniek in Amsterdam. Hiernaast is hij actief in verschillende besturen zoals voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Allergologie en voorzitter Medische Adviesraad Nederlandse Voedselallergie Stichting.

Een financieel adviseur van de SPH komt voor al jullie vragen ten aanzien van het pensioen.

Bijzonderheden

Parkeren
Let op dat tegenwoordig de parkeertijden bij het Amsterdamse bos zijn uitgebreid en je de parkeermeter aanzet.

Algemene voorwaarden LHV Academie
Op alle nascholingen van de LHV Academie zijn de Algemene voorwaarden LHV Academie van toepassing.