Starterscafé Amstelveen

 
 

Hoe spreek je een passend uurtarief af met je opdrachtgever? Hoe krijg je meer tijd voor visites? Wat als je opdrachtgever je overuren niet wil uitbetalen? Als waarnemer of Hidha zijn er talloze situaties waarin je moet onderhandelen met je opdracht– of werkgever. Vaak is dit een lastig en moeizaam proces.

 

Inhoud workshop

In deze nascholing geeft trainer en docent aan de LHV-academie Benno Diederiks je handvatten om succesvol te onderhandelen. Je leer onder andere om de onderhandeling goed voor te bereiden, tegenstellingen te overbruggen en samen tot win-win oplossingen te komen. Ook leer je om te gaan met ‘lastige’ onderhandelaars. Verder kan je je instrumenten weer laten ijken.

Kom naar nascholing en laat ondertussen je bloeddrukmeter, thermometer en saturatiemeter ijken voor 5 euro per instrument. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Alleen thermometers, bloeddrukmeters en saturatiemeters kunnen worden geijkt. Neem deze mee in een plastic tas met je naam erop geschreven.

Praktische informatie

DoelgroepAios
Hid(ha)
Waarnemer
Accreditatie2 punten
KostenLeden € 30,- / Aios € 20,- / Niet-leden € 40,-
Contact

Voor meer informatie kunt u per e-mail contact opnemen met de LHV Academie of bel 030-2823751.

Programma

Vanavond leer je technieken om effectiever te beïnvloeden door effectiever te toetsen, je onderhandelingen systematisch en grondig voor te bereiden, meer te sturen in onderhandelingen, beter omgaan met ‘lastige onderhandelaars’, tegenstellingen te overbruggen op basis van redelijkheid, samen tot win-win-oplossingen te komen en je bewust te worden van relationele dynamiek. In een avondvullend programma zal trainen Benno Diederiks je begeleiden en krijg je kans om deze vaardigheden direct te oefenen.

Tevens is er na afloop natuurlijk weer een gezellige borrel.

Trainer(s)

Benno Diederiks studeerde maatschappelijk werk en sociale wetenschappen, organisatie en bedrijf. Via de reisbranche en het uitzendwezen is hij uiteindelijk doorgestart als opleidingsmanager van arbeidsmarkttrainingen. Inmiddels heeft hij via de LHV ook ruime ervaring met huisartsen opgedaan.

Bijzonderheden

Algemene voorwaarden LHV Academie
Op alle nascholingen van de LHV Academie zijn de Algemene voorwaarden LHV Academie van toepassing.