Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

 
 

De Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) is voor uw praktijk een wettelijk verplichte analysemethode, waarmee u alle arborisico’s voor de veiligheid en gezondheid van uw personeel in kaart brengt. De RI&E is ook relevant voor het verkrijgen van praktijkaccreditatie.  Maar hoe stelt u zelf een RI&E op? U leert het in deze workshop.

Leerdoel

U heeft inzicht in oplossingen op arbogebied.
U beschikt over een ingevulde RI&E.

Inhoud workshop

In de workshop stelt u, samen met deskundigen, een RI&E op voor uw eigen praktijk. Het onderzoek kunt u zelf online uitvoeren met de digitale RI&E van de LHV. De digitale arbocatalogus biedt vervolgens inzicht in mogelijke oplossingen. Na afloop van de workshop beschikt u niet alleen over een kant-en-klare RI&E, maar ook over de benodigde kennis op arbogebied. 

Om de RI&E te kunnen maken, moeten de deelnemers kunnen inloggen op de website van de LHV. Neem gebruikersnaam en wachtwoord mee naar de cursus!

Praktische informatie

DoelgroepDoktersassistente
Praktijkhouder
Praktijkmanager
Accreditatie3 punten
KostenLeden € 150,- / Aios € 75,- / Niet-leden € 300,-
Trainer(s)

Margreet Schuurmans is doctorandus in de psychologie en senior HRM-adviseur bij de LHV. Zij heeft meer dan 16 jaar ervaring als personeelsverantwoordelijke in diverse sectoren en is verbonden als trainer bij diverse workshops van de LHV Academie op HRM gebied.

Bijzonderheden

Deze nascholing is ook geaccrediteerd voor uw doktersassistente. Bij inschrijving is het van belang het KABIZ-nummer bij de hand te houden.

Ook op aanvraag: in company
Deze cursus is onderdeel van het vaste programma en kan daarnaast op aanvraag op een door u gewenste locatie worden gegeven. U bepaalt zelf de samenstelling van de groep bestaande uit minimaal 5 personen. In overleg met de LHV Academie kan een datum worden vastgesteld.

Contact 
Voor meer informatie kunt u per e-mail contact opnemen met de LHV Academie of bel 030 28 23 751.

Algemene voorwaarden LHV Academie
Op alle nascholingen van de LHV Academie zijn de Algemene voorwaarden LHV Academie van toepassing.