Beleid en bekostiging 2018

 
 

Wat staat u als huisarts in 2018 te wachten? Welke wijzigingen zijn er in de financiering en wat verandert er aan de inhoud van de huisartsenzorg? Ieder jaar organiseert de LHV een groot aantal bijeenkomsten. Geaccrediteerd en gratis voor LHV-leden. Meldt u snel aan voor één van de bijeenkomsten bij u in de buurt.

Leerdoel
  • U kunt op tijd en op de juiste manier inspelen op de veranderingen in de huisartsenzorg.
  • U weet hoe per 2018 de bekostiging huisartsenzorg eruitziet en wat de implicaties zijn voor de eigen huisartsenpraktijk.

 

Inhoud workshop

Het zorgakkoord 2015-2017 loopt eind dit jaar af. Een periode waarin er veel veranderde. Bijvoorbeeld de komst van een nieuw bekostigingsmodel. Hoe nu verder? Wat staat u in 2018 te wachten? Wat zijn de nieuwe tarieven? Wat gaat er gebeuren met doelmatig voorschrijven? Hoe werkt het nieuwe Organisatie en Infrastructuur en wat betekent het voor mijn praktijkvoering? De LHV experts praten u tijdens deze gratis bijeenkomsten bij over de stappen die komend jaar worden gezet. Daarnaast heeft u natuurlijk ruimschoots de mogelijkheid om vragen te stellen. Zowel tijdens als na de bijeenkomst.

Nieuw

Nieuw dit jaar is een bijeenkomst speciaal voor praktijkmanagers. De afgelopen jaren melden zich steeds vaker praktijkmanagers aan voor onze financieringsbijeenkomsten. We merken dat de informatiebehoeftes van praktijkmanagers en huisartsen soms uit elkaar lopen. Om optimaal aan te sluiten bij de informatie die ook praktijkmanagers nodig hebben, organiseren we nu een bijeenkomst speciaal voor hen.

Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 26 oktober in Schola Medica te Utrecht en is uitsluitend voor praktijkmanagers van LHV-leden. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via Praktijkmanagers: Beleid en bekostiging 2018.

Praktische informatie

DoelgroepAios
Hid(ha)
Praktijkhouder
Praktijkmanager
Waarnemer
Accreditatie3 punten
KostenLeden € 0,-
Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met academie@lhv.nl of bel 030 28 23 751.

Bijzonderheden

De bijeenkomsten zijn gratis en alleen toegankelijk voor leden van de LHV en zijn / haar praktijkmanager. Voor no-shows wordt € 50, - in rekening gebracht. Als u zich hebt ingeschreven en u kunt onverhoopt toch niet deelnemen, zorg dan voor een tijdige afmelding bij de LHV Academie.

Algemene voorwaarden LHV Academie
Op alle nascholingen van de LHV Academie zijn de Algemene voorwaarden van de LHV Academie van toepassing.