Wordt u de nieuwe Perifeer Accreditatie Medewerker (PAM) in Amsterdam?

HKA en 1ste Lijn Amsterdam zoeken een PAM voor 4-5 uur in de week
 
Bent u een praktiserend huisarts EKC met aantoonbare kennis en vaardigheden op het gebied van organiseren van na-scholing en het opzetten van kwaliteitsbeleid? Dan zijn wij op zoek naar u! Stuur uw brief met motivatie en cv vóór 16 februari 2017 naar 1ste Lijn Amsterdam.

HKA visie op kwaliteit
Eind 2016 ontwikkelde de HKA een nieuwe visie op hoe wij denken dat kwaliteit binnen huisartsenzorg vorm moet krijgen. Het is onze ambitie om te blijven leren, te inspireren en te reflecteren. Kern van deze nieuwe koers is dat een belangrijkere plaats in het scholingscurriculum wordt ingeruimd voor leren van collegiale ervaringen, van reflectie op eigen handelen, van spiegelinformatie en van patiënten raadpleging ter vervanging van een deel van de klassieke medisch inhoudelijke scholingen.

Het is niet de opzet om weer extra lasten op te leggen aan scholingsverplichtingen, maar juist om te kijken naar doelmatige en dappere manieren om te werken aan eigen kwaliteit. Met deze visie willen wij prikkelen en bijdragen aan een continuüm van leren en inspireren. Wij zoeken een PAM die deze visie deelt en wil bijdragen om het kwaliteitsbeleid in Amsterdam in deze richting vorm te geven.

Wat bieden wij?
We bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor 4 à 5 uur per week. Vanuit 1ste lijn Amsterdam biedt een projectmedewerker ondersteuning aan de PAM.

Neem voor meer informatie contact op met Safira Quik (senior adviseur 1ste lijn Amsterdam), via: 020 – 34 45 709 of met Ilona Statius Muller (bestuurslid HKA), via 06 – 520 575 18.

Solliciteren
Stuur uw brief met motivatie en cv vóór 16 februari 2017 naar:
1ste Lijn Amsterdam t.a.v. Safira Quik

De gesprekken zullen plaatsvinden op maandagmiddag 27 februari 2017

Na de sollicitatieprocedure zal de gekozen PAM door 1ste Lijn Amsterdam en de HKA worden voorgedragen aan het Accreditatiebureau huisartsen (ABC1). Zij nemen vervolgens een besluit over de benoeming.

BijlageGrootte
PDF-pictogram vacature_pam.pdf140.86 KB