Uitnodiging Digitale werkconferentie: Dokteren in tijden van Corona

30 maart en 1 april 2021
 
De COVID-19-crisis vraagt erg veel van zorgprofessionals. Tegelijkertijd zijn de kennis en ervaring die we tijdens deze crisis opdoen van grote waarde voor de toekomst. In regionale werkconferenties, georganiseerd door de KNMG-districten en Optimale Zorg–Dappere Dokters, gaan we onderling het gesprek aan om opgedane kennis en ervaringen te vertalen naar structurele verbeteringen voor optimalisering van zorg. Multidisciplinaire samenwerking staat hierbij centraal. Met oog voor medische én maatschappelijke gezondheidseffecten van de coronacrisis. En met aandacht voor de vraag: hoe zorgen we ervoor dat iedereen zijn werk zo goed mogelijk en met voldoening kan blijven doen?

De werkconferenties worden regionaal georganiseerd, gekoppeld aan de KNMG-districten. Dit biedt ruimte voor regionale invulling. De huidige aanpak en dilemma’s in de regionale medische zorg worden door de deelnemende artsen tegen het licht gehouden, waarna we op zoek gaan naar concrete mogelijkheden om de zorg in de eigen directe werkomgeving te optimaliseren. 

We nodigen u van harte uit deel te nemen aan één van de werkconferenties van KNMG-District Flevoland-Zwolle en Optimale Zorg-Dappere Dokters, deze vinden plaats op: 

- dinsdag 30 maart met focus op Flevoland
- donderdag 1 april met focus op regio Zwolle

U kunt zich hier aanmelden in uw eigen district.  

Mede mogelijk gemaakt door de LHV-huisartsenkring Amsterdam/Almere