Uitnodiging bijeenkomst zorgaanbieders Centrumgebied Amsterdam Noord op 15 mei

 
Op 15 mei aanstaande vindt in Amsterdam Noord een bijeenkomst plaats over de ontwikkelingen in het CAN-gebied in Noord, speciaal voor zorgaanbieders. Het gebied rondom station Noord - Centrumgebied Amsterdam-Noord - wordt getransformeerd tot een nieuw stedelijk centrum met circa 6.000 woningen. Met zoveel nieuwe bewoners op komst, zijn er straks ook passende zorgvoorzieningen nodig.

De gemeente Amsterdam gaat graag in gesprek met geïnteresseerde zorgaanbieders. Tijdens de bijeenkomst geven we informatie over de verschillende vestigingsmogelijkheden en voorwaarden. Ook verkennen we graag samen of de vestiging van een gezondheidscentrum haalbaar is. Er is ook een aantal ontwikkelaars aanwezig.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 15 mei tussen 16.00 en 19.00 uur bij Stadsloket Noord, Buikslotermeerplein 2000. We starten met een presentatie over de ontwikkeling van het gebied. Daarna kunt u vrij rondlopen langs de verschillende informatieborden en in gesprek gaan met de projectmanagers van deelgebieden Buikslotermeerplein, Elzenhagen Zuid en Stationsgebied.
In de bijlage vindt u de uitnodiging.

BijlageGrootte
PDF-pictogram Uitnodiging3.07 MB