Oproep: Amsterdam doe massaal mee met Stoptober 2018

 
 
Oproep: Amsterdam doe massaal mee met Stoptober 2018
Stoptober is samen 28 dagen niet roken in oktober. 28 dagen samen stoppen met roken vergroot de kans om het vol te houden met een factor vijf! Als zorgprofessional kunt u bijdragen door dit actief te promoten. Bestel de Stoptober Toolkit 2018 nog voor het te laat is! Deze toolkit met posters, visitekaartjes en flyers is gratis beschikbaar.

Amsterdam in Stoptober Magazine
Op 7 september is de 5e editie van Stoptober “28 dagen niet roken” van start gegaan. Voor deelnemers is er onder andere een magazine. Het magazine heeft dit jaar een speciaal Amsterdams tintje door een interview met David Koetsier, huisarts in Amsterdam Noord en mede-initiatiefnemer van het Amsterdams Rookalarm.

Stoptober werkt
Van de deelnemers aan Stoptober lukt het 70 % om 28 dagen niet te roken en 25% blijft daarna langer niet roken. Een maand niet roken kan een begin zijn van een niet roker bestaan en volledig afkomen van deze verslaving.

Bestel de Toolkit
Bestel de materialen gratis. Dit jaar is de Stoptober app vernieuwd met een community functie. Dagelijks stuurt de app berichten met tips en adviezen aan de stoppers. Ook op facebook is Stoptober actief.

Draag bij als zorgverlener om mensen te motiveren hieraan mee te doen!