Ongedocumenteerden in uw praktijk

 
 
Ongedocumenteerden in uw praktijk. In sommige praktijken komt het regelmatig voor, in andere bijna nooit. In Amsterdam houdt Dokters van de Wereld zich met deze groep bezig. Regelmatig zoeken zij een praktijk waar een ongedocumenteerde kan worden ingeschreven. Hierbij wordt geprobeerd tot een goede spreiding te komen. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rond de zorg voor ongedocumenteerden? Kijk dan eens in het dossier op de site van de huisartsenkring Amsterdam of abonneer u op de nieuwsbrief van Dokters van de Wereld.

Nieuwsbrief Dokters van de Wereld
Deze nieuwsbrief informeert beroepsorganisaties, zorgprofessionals en andere stakeholders over ontwikkelingen in de gezondheidszorg voor ongedocumenteerde en daarmee onverzekerbare migranten. Informatie over dit thema is versnipperd en op deze manier worden relevante organisaties via één kanaal op de hoogte gehouden. De nieuwsbrief verschijnt enkele keren per jaar. Via deze link kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief. 

Dossier 'Ongedocumenteerden en asielzoekers'
Ongedumenteerden en asielzoekers: declareren en handige hulpmiddelen om om te gaan met taal- en cultuurverschillen. Ga naar het dossier op de site.