OLVG zoekt huisartsen voor éénmalige focusgroep medicatiebeoordelingen

Studie naar aansluiting op eerste lijn van medicatiebeoordelingen bij ouderen met polyfarmacie in de tweede lijn
 
 
Er loopt momenteel vanuit het OLVG West een studie naar het uitvoeren van medicatiebeoordelingen bij ouderen met polyfarmacie in de tweede lijn. De nadruk van dit onderzoek ligt op hoe dit het beste zou kunnen aansluiten op de eerste lijn. Uit explorerende interviews blijkt de relevantie van dit onderwerp en wordt de essentiële rol van de huisarts benadrukt. De volgende stap zal het organiseren van focusgroepen met representanten van zowel eerste- als tweede lijn (huisartsen, openbaar apothekers, geriaters en ziekenhuisapothekers) zijn.

Bent u geïnteresseerd in polyfarmacie bij kwetsbare ouderen en heeft u belangstelling voor het optimaliseren van de samenwerking tussen eerste- en tweede lijn? Zou u geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan een dergelijke focusgroep?

De focusgroepen zullen plaatsvinden op een avond van half 6 tot half 8, in het OLVG West. We zullen broodjes en soep serveren.

 

Er zijn 3 opties voor data waarop u zich zou kunnen inschrijven.

-           Woensdag 27-2

-           Dinsdag 12-3

-           Maandag 25-3

 

Hopelijk ziet u de mogelijkheid om deel te nemen aan dit onderzoek. Uw mening is zeer waardevol voor ons. Indien u vragen heeft kunt u deze stellen via de mail (b.walraven@olvg.nl) of kunnen wij telefonisch contact opnemen.

 

Wij horen graag van u.

 

Met vriendelijke groeten,

Bregje Walraven, student geneeskunde, 6e jaar

Fatma Karapinar, ziekenhuisapotheker-epidemioloog

Wieke Heideman, epidemioloog