Noodkreet: Wie wil ons team op de Kruispost komen versterken?

 
In verband met het Covid-besmettingsrisico is een aantal (oudere) artsen gestopt met hun diensten op de Kruispost. Hierdoor kunnen wij niet meer de hulp bieden die onze patiënten nodig hebben. Daarom deze dringende oproep:

Bent u huisarts? En wilt u iets betekenen voor onverzekerde en kwetsbare mensen door op regelmatige basis (liefst paar maal in de maand) een dienst te doen? Dan zijn we hard op zoek naar u om het medisch team van Stichting Kruispost te versterken!

Kruispost bestaat sinds 1983 en is binnen Amsterdam een begrip op het gebied van hulp en ondersteuning aan de meest kwetsbare mensen in de stad. Wij bieden medische en psychosociale zorg aan onverzekerde mensen met veelal een migratieachtergrond die in de reguliere zorg geen hulp kunnen vinden. Ons werk wordt mogelijk gemaakt door de pro deo inzet van de meeste van onze medewerkers.

De medische hulp die wij bieden is vergelijkbaar met die van een huisartsenpraktijk. Kruispost is alle weekdagen ’s ochtends van 10.00 tot 12.30 en ’s avonds van 19.00 tot 21.30 open.

Voor aanmelden of meer informatie, neem contact op met Petra Rozendaal tel. 020-6249031 of mail naar petra.rozendaal@oudezijds100.nl