Nieuws van het Antoni van Leeuwenhoek voor verwijzers

Kom naar ons huisartsensymposium hoofd-halskanker.
 
Nieuws van het Antoni van Leeuwenhoek voor verwijzers
Elk kwartaal stuurt het Antoni van Leeuwenhoek een nieuwsbrief naar verwijzers om hen te informeren over relevante actuele ontwikkelingen en nieuws. In deze nieuwsbrief onder andere aandacht voor ons symposium ‘Hoofdhalstumoren, een update voor- en met de huisarts op 10 december, nieuwe bestraling met 3D-MRI-bestraling, 1 jaar na de sluiting van het Slotervaart, geriaters in het AVL en informatie over de e-nose waardoor met een simpele ademanalyse te voorspellen is of een patiënt met uitgezaaide (niet-kleincellige) longtumor baat heeft bij immuuntherapie.

U kunt hier klikken op de nieuwsbrief te bekijken. Wilt u de nieuwsbrief direct in uw inbox ontvangen? Meld u dan hier aan.  

Onze specialisten van het Antoni van Leeuwenhoek organiseren 10 december samen met en voor huisartsen een symposium met de titel:
‘Hoofd-halstumoren, een update voor- en met de huisarts’ op 10 december 2019’  

De huisartsen worden in één avond geheel bijgepraat over de vroegtijdige herkenning van een hoofd-halstumor, de behandeling van huidtumoren en de gevolgen van de behandeling en de innovaties binnen de hoofd-halschirurgie met aandacht voor beeldgestuurde therapie, robotchirurgie, immuuntherapie en innovaties op het gebied van diagnostiek. In het interactieve laatste deel van de avond kijken we graag samen naar de palliatieve fase en de ruimte hierbij voor netwerkgeneeskunde. 

Het uitgebreide programma is hier terug te vinden.