Nascholing Duurzaamheid in de Huisartsenpraktijk

 
Nascholing Duurzaamheid in de Huisartsenpraktijk
Wilt u aan de slag met het verduurzamen van uw huisartsenpraktijk of uw praktijkvoering? Weten wat leefstijl kan bijdragen aan verduurzaming? Meld u dan snel aan voor onze thema avond over duurzaamheid op 28 november, 19:00 uur! De bijeenkomst is voor 2 punten geaccrediteerd en deelname is gratis voor leden. Eet u vooraf mee, laat dat dan even weten. Wij zien u graag de 28e!

Deze avond zal de laatste keer zijn dat we als kring Amsterdam Almere een activiteit organiseren. Om de overgang van kring naar afdeling feestelijk in te luiden, starten we aansluitend aan de ledenvergadering om 18:00 uur met een heerlijk diner waarbij seizoensproducten centraal staan. Daarna volgt vanaf 19:00 uur het inhoudelijke programma. Dit is voor 2 punten geaccrediteerd.

De zorg is verantwoordelijk voor zo'n 7 procent van alle CO2-uitstoot in Nederland en voor flinke hoeveelheden afval. Daarmee is de zorg één van de meest vervuilende sectoren van Nederland. Gelukkig zijn er veel laagdrempelige stappen die we in de huisartsenpraktijk en zorg kunnen zetten om ons steentje bij te dragen aan een duurzamere toekomst! Op deze avond zullen we hier vanuit verschillende perspectieven naar kijken.
 
Wij hebben drie inspirerende sprekers bereid gevonden om hun kennis met ons te delen. Jessie Neffke (huisarts) zal meer vertellen over duurzame praktijkvoering, Lex van Waarden (architect & voormalig LHV Bouwadvies) deelt zijn inzichten en tips over het verduurzamen van de praktijk zelf en Max Nieuwdorp (internist) legt de verbinding tussen duurzaamheid en leefstijl. 

Tijdens het tweede deel van de themabijeenkomst kunt u uw kennis op één van deze onderwerpen verdiepen in één van de workshop die onze sprekers zullen verzorgen. 

We sluiten de avond gezellig af met een drankje. 

Programma

  • 17:30 uur Kringledenraad met fusievoorstel. Graag apart aanmelden, zie voor meer informatie ons nieuwsbericht
  • 18:00 uur Diner met seizoensproducten
  • 19:00 uur Start Thema Duurzaamheid in de huisartsenpraktijk
  • 20:15 uur Start Workshops
  • 21:30 uur Borrel en gezellig napraten.

Deelname is gratis voor HKAA-leden. Niet-leden betalen 50 euro.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Aanmelden kan door een mail te sturen naar huisartsenkringamsterdam@lhv.nl. We zien u graag op 28 november!