Mondkapjes FFP2 voor dagpraktijk verkrijgbaar bij HpA

 
Van de GGD begrijpen wij dat er veel telefoontjes van huisartsen zijn over hoe zij aan beschermende kleding en met name mondkapjes kunnen komen. Huisartsenposten Amsterdam heeft vorige week de hand kunnen leggen op een goede voorraad FFP2 mondkapjes ter bescherming van huisartsen en personeel tegen het Coronavirus. In overleg met de HKAA wordt een deel van deze voorraad beschikbaar gesteld aan dagpraktijken in Amsterdam. Per huisartsenpraktijk kunt u twee FFP2 mondkapjes bestellen. De kosten hiervoor zijn 15,00 euro (kostprijs).

Bescherming in de praktijk en op de posten
Door de mondkapjes op deze manier aan te bieden, zorgen we dat de huisartsen van Amsterdam zichzelf kunnen beschermen, maar ook dat er voldoende voorraad over blijft voor huisartsen die dienst doen in ANW. Tevens houden we voldoende beschermingsmiddelen over om de zorg voor Corona-patiënten eventueel te concentreren overdag bij een echte uitbraak. Samen met HKAA monitoren we in het HaROP crisisteam Amsterdam (Huisartsen Rampen Opvang Plan) hoe de verspreiding zich ontwikkelt en welke acties hierna weer nodig zijn.

Indien uw praktijk interesse heeft kunt u een e-mail sturen naar p.vogt@huisartsenpostenamsterdam.nl en onderstaande gegevens invullen: 

      *   Praktijknaam: 
      *   Naam afhaler:

Ophalen op Hoogte Kadijk 143C, ophaalmomenten zijn (graag aangeven wanneer u komt):  

      *   Woensdag 12/02 tussen 16:00 en 17:30 uur
      *   Donderdag 13/02 tussen 16:00 en 17:30 uur

De mondkapjes kunnen worden afgerekend door middel van het scannen van een QR-code met uw internetbankieren-app. Zorg dus dat de afhaler elektronisch kan betalen via mobiel (betaalapp). U ontvangt een betaalbewijs.

Met vriendelijke groet,

Corine van Geffen          Jacqueline Langeslag
Bestuurder                      Bestuurslid Spoedzorg HKAA