Meld u aan: 11 februari Themabijeenkomst uitkomsten Woudschotenconferentie, en nu?

 
Meld u aan: 11 februari Themabijeenkomst uitkomsten Woudschotenconferentie, en nu?
Op 21 januari 2019 vond in conferentiecentrum Woudschoten (Zeist) het congres plaats over de toekomst huisartsenzorg. Op die dag zijn de resultaten gepresenteerd van het traject om tot de herijkte kernwaarden en kerntaken te komen. Maar daarmee zijn we er niet. Wat betekenen deze kernwaarden nu? - Waar moeten we dan in Amsterdam en Almere op inzetten, en wat moeten we vooral niet doen? Kom op 11 februari naar de themabijeenkomst en geef richting aan de toekomst van de huisartsenzorg in Amsterdam en Almere!

Omdat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar was voor de conferentie zelf, en om de een aanzet te maken voor vervolgstappen organiseert de HKA op 11 februari een themabijeenkomst voor haar leden waarin we de uitkomsten zullen bespreken. In het voortraject is in Amsterdam en Almere een denksessie gehouden, daarom nodigen wij nadrukkelijk ook onze Almeerse leden uit voor deze bijeenkomst.

  • Themabijeenkomst Toekomst van de huisartsenzorg / uitkomsten Woudschoten
  • 11 februari, 19:30 uur
  • Hoogte Kadijk 143C
  • Aanmelden: huisartsenkringamsterdam@lhv.nl

Wilt u zich alvast voorbereiden? Alle informatie over de nieuw kernwaarden en kerntaken vindt u op de site Toekomsthuisartsenzorg