Maandag 15 april: Themabijeenkomst: Starten, stoppen en verhuizen in Amsterdam!

 
 
Maandag 15 april: Themabijeenkomst: Starten, stoppen en verhuizen in Amsterdam!
Overweegt u om een eigen praktijk te gaan starten of over te nemen, te verhuizen of uw praktijk aan een opvolger over te dragen? Kom dan op 15 april naar de Starten & Stoppen-bijeenkomst van de Wagro Amsterdam en de HKA. Een unieke bijeenkomst voor alle huisartsen in Amsterdam die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière!

Starten & stoppen
Luister naar de ervaringen van recente starters en stoppers en laat u door de LHV informeren over de juridische vraagstukken die bij starten en stoppen komen kijken. Na het plenaire deel zal er op het ontmoetingsplein ruim gelegenheid zijn om elkaar te spreken en informatie te verzamelen: Stel al uw vragen. Ga in gesprek met deskundigen. Of misschien ontmoet u uw nieuwe collega of opvolger?  

Huisvesting
Goede huisvesting is belangrijk. Dit staat onder grote druk in Amsterdam. Daarom besteden we hier op deze bijeenkomst in het bijzonder aandacht aan. Gemeente Amsterdam, Elaa en HKA hebben gezamenlijk een ‘Dynamische kaart huisartsenzorg’ ontwikkeld die deze avond zijn première kent. Deze kaart is een handige tool om op wijkniveau inzicht te krijgen in de behoefte aan huisartsenzorg de komende jaren in relatie tot de ruimtelijke ontwikkelingen. Vervolgens kan LHV-bouwadvies u informeren en adviseren over eventuele volgende stappen. Ook handig als u gaat verbouwen trouwens! 

Wanneer en waar? 
Datum & tijd: maandag 15 april 2019
Tijd: 19.30 - 22.00 uur
Locatie: Hoogte Kadijk 143 C te Amsterdam 

Geef je hier op!

Heeft u vooraf een specifieke vraag? Geef deze dan aan ons door, wij proberen hier bij de organisatie rekening mee te houden!

Met vriendelijke groeten,

 

Bestuur Wagro Amsterdam & bestuur huisartsenkring Amsterdam/Almere