Kringledenraad met fusiebesluit

 
Kringledenraad met fusiebesluit
We nodigen u graag uit voor de kringledenraad op 28 november, 17:30 uur. Op de agenda staat het voorgenomen besluit waarmee de kring als zelfstandige vereniging ophoudt te bestaan en zal fuseren met de LHV landelijk. Uw belangen zullen daarna worden behartigd door de LHV-afdeling Amsterdam Almere. Na het nemen van dit besluit bieden wij nog een interessant programma over duurzaamheid. Dus zorg dat u bij dit historische moment aanwezig bent en meld u snel aan voor de kringledenraad en het vervolgprogramma!

In het voorjaar maakten we als kring al de keuze om het fusietraject met de LHV in te gaan. Op 28 november leggen we het daadwerkelijke besluit tot fusie aan u voor. U vindt de formele uitnodiging, het fusievoorstel en de toelichting hier.

Naast het voorstel tot fusie bespreken we op deze kringledenraad het opheffen van de AHV om vervolgens na een heerlijk diner de avond voort te zetten met onze Thema bijeenkomst over Duurzaamheid in de Huisartsenpraktijk.

Datum & tijdstip
Maandag 28 november:

  • 17.30 – 18.00 uur            Kringledenraad
  • 18.00 – 19.00 uur            Diner buffet
  • 19.00 – 21.30 uur            Themabijeenkomst Duurzaamheid in de Huisartsenpraktijk

Locatie

Hortus Botanicus
Plantage Middenlaan 2a
1018 DD Amsterdam

We hopen u te ontmoeten bij deze bijzondere Kringledenraad en onze inspirerende themabijeenkomst!

Aanmelden

De vergadering vindt plaats op maandag 28 november 2022 van 17.30 – 18.00 u. Na aanmelding via bovenstaande knop ontvangt u een bevestiging en uiterlijk een week vóór de vergadering ontvangt u de agenda en stukken. Zoals hierboven aangegeven kunt u de stukken omtrent het voorstel tot fusie nu al inzien.

Het fusievoorstel en de toelichting op het fusievoorstel liggen ook ter inzage op het regiobureau van de kring. Voor een afspraak kunt u ons bereiken via telefoonnummer: 085-0480130. Mocht u een nadere toelichting wensen of vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op via bovengenoemd nummer.

De fusie is het sluitstuk van de MOdernisering van de VEreniging waarin we streven naar een laagdrempelige vereniging die een stem geeft aan alle huisartsen. Samen met 19 andere kringen fuseren we dan per 1 januari 2023 met de LHV en gaan we verder als LHV-afdeling Amsterdam Almere. We blijven ons inzetten voor uw belangen.

We zien u graag op 28 november 2022!

Met vriendelijke groet,
Namens het kringbestuur Amsterdam Almere
Daphne Tabak, voorzitter