Huisartsdocent voor het derde jaar van de Huisartsopleiding AMC

Vacature
 
 
Als huisartsdocent geef je onderwijs aan aios in het 3e jaar van hun opleiding. Daarnaast verzorg je onderwijs aan opleiders. Het derdejaars onderwijs omvat onder andere drie vakinhoudelijke profielen: Astma/COPD, Oncologie en CVRM/DM. Voor het profiel CVRM/DM zijn we op zoek naar 1 huisarts met specifieke deskundigheid op dit gebied, of naar een ervaren huisarts die bereid is zich op dit gebied te ontwikkelen als deskundig docent. Je zult deel uitmaken van het derdejaars docententeam, waarvan de aios op woensdag het onderwijs volgen. Dit team bestaat uit 15 docenten, zowel huisartsen als gedragswetenschappers. Het opleidersonderwijs omvat de verzorging van het onderwijs op de terugkomdagen van opleiders en eventueel de begeleiding van cursusdagen op bijvoorbeeld het gebied van CVRM/DM. Je werkt 14-16 uur, verdeeld over twee dagen (dinsdag en woensdag).

Wij vragen
We zoeken een enthousiaste, gedreven huisarts, die zijn of haar kennis en ervaring wil inzetten in het onderwijs, zowel aan aios als aan opleiders, en wil bijdragen aan de ontwikkeling van dit onderwijs. Ervaring als huisarts is van groot belang, daarom vragen wij een registratie van minimaal 3-5 jaar als huisarts, bij voorkeur in een vaste praktijk. Ben je minder dan 3 jaar geregistreerd als huisarts, maar heb je wel ervaring met of interesse in het onderwijs aan aios huisartsgeneeskunde dan nodigen wij je ook uit om te solliciteren.

Je beschikt over prima contactuele en communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken. Ook heb je affiniteit en/of ervaring met het geven van onderwijs aan professionals. We werken vanuit evidence-based medicine en verwachten dat je dit kunt hanteren in het onderwijs - of je hierin wilt bekwamen. 

Huisartsopleiding AMC
De Huisartsopleiding AMC verzorgt met een enthousiaste en gemotiveerde staf bestaande uit huisartsdocenten, gedragswetenschappers en ondersteuners de driejarige medische specialisatie tot huisarts. Jaarlijks starten 96 artsen (aios) aan deze driejarige opleiding. Aan de huisartsopleiding zijn ca. 340 huisartsopleiders en zo’n 80 stageopleiders verbonden. De Huisartsopleiding AMC stelt zich tot doel betrokken en deskundige huisartsen op te leiden die in samenwerking met de patiënt de beste zorg kunnen verlenen en die met trots en tevredenheid terugblikken op hun opleiding.

Wij bieden
De opleiding ondersteunt stafleden en opleiders om als rolmodel te kunnen dienen voor opleiders en aios door het bieden van een plezierige werkplek en gerichte scholing. Loyaliteit, collegialiteit en ruimte voor persoonlijke ambitie en eigen initiatief behoren tot onze kernwaarden.

Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring en wordt ingeschaald volgens CAO richtlijn. Het salaris bedraagt minimaal € 4.907,- met uitloop tot maximaal € 6.989,- bij een voltijds aanstelling (dit is inclusief een toeslag tot een marktconforme salariëring). 

Startdatum 1 september 2017, een latere ingangsdatum is bespreekbaar.

Contact
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met: Mevr. Diana Hell, teamleider jaar 3 Huisartsopleiding AMC (t/m 12 juli) en daarna met Jacqueline Bloemen (huisarts-docent jaar 3). Telefoon 020-5667173 (Diana) of 020-5667170 (Jacqueline) of secretariaat Mevr. Tine Zeilstra (020-5664675).

Voor algemene informatie over de Huisartsopleiding AMC zie onze website www.huisartsopleidingamc.nl 

Om direct te solliciteren kun je reageren via de website https://werkenbijamc.nl.