Hoe blijft Amsterdam aantrekkelijk voor zorgpersoneel?

 
Er is een oplopend tekort aan professionals in zorg, welzijn, jeugdzorg en kinderopvang in Amsterdam. De gemeente Amsterdam laat onderzoeken of maatregelen nodig zijn om werken en wonen in Amsterdam aantrekkelijker te maken. Daarom zet zij een online vragenlijst uit onder medewerkers in deze sectoren. De resultaten hiervan helpen de gemeente in het bepalen welke maatregelen nodig zijn om het werken in de (jeugd)zorg en kinderopvang in Amsterdam aantrekkelijker te maken. Dus: vul de vragenlijst in voor uw praktijk van de toekomst!

Vragenlijst 

Om het onderzoek uit te kunnen voeren, is uw medewerking hard nodig! Daarom vragen wij u zich aan te melden voor de online vragenlijst via onderstaande link:

 

Meedoen aan de vragenlijst

 

Via de link schrijft u zich in voor ons onderzoek. Per mail ontvangt u een link naar de volledige vragenlijst. Daar worden vragen gesteld over waarom u wel of niet in de gemeente Amsterdam zou willen werken en/of wonen. In totaal kost het invullen 10 tot 15 minuten.

 

Werkt bovenstaande link niet? Kopieer onderstaande link dan naar uw adresbalk:

https://regioplan.survey.regioplan.nl/nq.cfm?q=DF0A66C4-F4CB-459E-BD75-54EC1477D82B

 

De gemeente Amsterdam heeft het onderzoeksbureau Regioplan gevraagd dit onderzoek uit te voeren. Namens de gemeente Amsterdam dank ik u vast hartelijk voor uw deelname! Voor vragen of opmerkingen over de deelname kunt u contact opnemen met Jolien Groot van Regioplan  (jolien.groot@regioplan.nl).