GGZ professionals van Arkin en inGeest vindt u nu ook in het smoelenboek van Amsterdam Transmuraal

 
GGZ professionals van Arkin en inGeest vindt u nu ook in het smoelenboek van Amsterdam Transmuraal
Om het contact tussen de eerste en tweede lijn te vergemakkelijk en te verbeteren, is de app ‘Amsterdam Transmuraal’ ontwikkeld. Sinds kort staan de psychiaters en GZ-psychologen en verpleegkundige specialisten van Arkin en inGeest ook in deze app. Ons advies: download deze app. Bent u dan als huisarts op zoek naar een psychiater, GZ-psycholoog van Arkin of inGeest, kunt u deze makkelijk vinden via het smoelenboek in de app.

Wat is ook alweer de app Amsterdam Transmuraal?

  • U vindt hier de stedelijke transmurale werkafspraken tussen huisartsen en specialisten rondom de onderwerpen COPD & Astma, CVRM/HVZ, DM, CVA en GGZ.
  • Naast de werkafspraken vindt u in de app het smoelenboek, met actuele contactinformatie van alle betrokken zorgverleners rond deze onderwerpen in de regio.
  • Zo kunt u op een snelle manier raadplegen welke werkafspraken er zijn gemaakt over onder andere consultatie, doorverwijzing en terugverwijzing en met welke zorgverleners u hiervoor contact kunt opnemen.
  • Het gebruik van de app en het naleven van deze transmurale afspraken, bevordert optimale zorg op de juiste plaats, door de juiste zorgprofessional!

Het belangrijk dat de informatie in de app actueel is!
Zorg er daarom voor dat:

  • U over de meest recente versie van de app beschikt. Download deze in de app store onder de naam ‘Werkafspraken AmsterdamTransmuraal'
  • Uw gegevens in het smoelenboek kloppen. Zorg ervoor dat alle velden ingevuld zijn. Hoe vollediger de informatie, des te beter de juiste persoon gevonden kan worden. Zorg zelf dat uw informatie ook actueel blijft!
  • U ook de velden specialisme en aandachtsgebieden invult. Om binnen een bepaald specialisme de juiste persoon te kunnen vinden die gespecialiseerd is in bepaalde aandachtsgebieden, is het belangrijk dat u de velden specialisme en aandachtsgebieden zo volledig mogelijk invult.
  • U een foto toevoegt. Om het smoelenboek persoonlijker te maken, is het fijn als er ook een gezicht aan een naam is gekoppeld. Hiermee wordt het makkelijker om iemand uit het smoelenboek te benaderen.
  • U een secure emailadres toevoegt. Om veilig met andere zorgverleners te kunnen mailen, is het belangrijk dat u een secure emailadres toevoegt bij uw gegevens.
  • U pushberichten in de app toestaat. Het is belangrijk dat u de vraag om pushberichten toe te staan positief beantwoord, want dan kunnen we op de hoogte houden van nieuwe of gewijzigde werkafspraken en ander nieuws rond Amsterdam Transmuraal.

Om deze app nog veiliger te maken, is er een pincode toegevoegd aan het smoelenboek!
Dit betekent dat als u niet uitlogt uit het smoelenboek - wat de meeste gebruikers ook niet doen - dat u een volgende keer als u het smoelenboek raadpleegt wel de pincode moet invoeren, voor u de gegevens kunt bekijken. Op deze manier kan iemand anders niet bij de gegevens in het smoelenboek, mocht u uw telefoon kwijtraken.

Let op: Als u de app op uw telefoon zo heeft ingesteld dat nieuwe versies automatisch geïnstalleerd worden, dan heeft u inmiddels ook de versie met de pincode. Is dit niet het geval, dan kunt u de nieuwste versie downloaden in de app store, onder de naam ‘Werkafspraken AmsterdamTransmuraal’

Beantwoord ook de vragen in de Ochtendspits en test hiermee uw kennis.
U ontvangt als gebruiker van de app ook elke week een Ochtendspitsbericht in uw mailbox. In de Ochtendspitsberichten wordt een vraag gesteld over een van de specialismen waar stedelijke transmurale werkafspraken over zijn gemaakt.Door de vraag te beantwoorden, kunt u uw kennis testen rond dit onderwerp. Vanuit het antwoord kunt u verder klikken naar de werkafspraken over dit onderwerp.

Kijk ook eens op de website Amsterdam Transmuraal
Via deze website blijft u op de hoogte van er allemaal gebeurt binnen het Transmuraal Platform Amsterdam:  amsterdam-transmuraal.nl
Heeft u vragen hierover, mail dan naar mailto:smoelenboek-tpa@sigra.nl

Download deze app