GGD Amsterdam: Wijziging intercollegiaal telefoonnummer Tuberculose afdeling

 
Om onze dienstverlening te optimaliseren is er vanaf 1 oktober 2017 voor intercollegiaal overleg met artsen van de Tuberculose afdeling van de GGD Amsterdam een apart telefoonnummer geopend. Als u één van onze tuberculoseartsen wilt spreken voor overleg of voor het melden van een nieuwe tuberculosepatiënt kan dit per 1 oktober aanstaande tijdens kantoortijden via telefoonnummer 020-5553891.

Om onze dienstverlening te optimaliseren is er vanaf 1 oktober 2017 voor intercollegiaal overleg  met artsen van de Tuberculose afdeling van de GGD Amsterdam een apart telefoonnummer geopend. Als u één van onze tuberculoseartsen wilt spreken voor overleg of voor het melden van een nieuwe tuberculosepatiënt kan dit per 1 oktober aanstaande tijdens kantoortijden via telefoonnummer  020-5553891. 

Heeft u een dringende vraag buiten kantoortijden, dan kunt u contact opnemen met de dienstdoende arts infectieziekten bestrijding van de GGD via telefoonnummer  020- 555 5555. Als  er geen spoed is, verzoeken wij u om ons tijdens kantoortijden opnieuw te benaderen.

Wij vertrouwen op een  voortgang van onze prettige samenwerking. 

Voor de huisartsenkring Amsterdam en Noord Holland Midden geldt dat deze informatie bedoeld is voor de huisartsen uit het werkgebied van de GGD Amsterdam, nl. de huisartsen uit de gemeentes:

Amsterdam
Amstelveen
Aalsmeer
Uithoorn
Ouder Amstel
Diemen

Voor vragen graag contact opnemen met afdeling TBC GGD Amsterdam.

Met vriendelijke groet,

Francisca van den Brink
medisch secretaresse  Infectieziekten  Tuberculose 
GGD Amsterdam 
T 020 555 5940
fvdbrink@ggd.amsterdam.nl