Gedeeltelijke verhuizing Arkin kliniek Vlaardingenlaan naar Spaarnepoort Hoofddorp

 
Gedeeltelijke verhuizing Arkin kliniek Vlaardingenlaan naar Spaarnepoort Hoofddorp
De spoedopname kliniek van Arkin op de Vlaardingenlaan in Amsterdam wordt dit jaar deels verbouwd. Dit heeft als gevolg dat de volgende afdelingen tijdelijk gaan verhuizen naar Spaarnepoort te Hoofddorp: Intensieve Crisis afdeling (IC), Verslaving en Psychiatrie 1 (V&P 1, gesloten afdeling) en de High Care Detox.

Verbouwing voor extra crisisbedden
Arkin gaat een deel van de spoedopnamekliniek op de Vlaardingenlaan ingrijpend verbouwen en geschikt maken voor het realiseren van extra en extra beveiligde bedden voor de Amsterdamse crisisketen. Deze verbouwing zal naar verwachting ongeveer negen maanden gaan duren. Ten behoeve van de continuïteit van zorgprocessen en samenwerking wordt Spaarnepoort als tijdelijke locatie ingericht en in gebruik genomen door onze cliënten en werknemers van de specialistische zorgeenheden van kliniek Vlaardingenlaan. Naar verwachting verhuizen we eind juni. Het gaat om de afdelingen: Intensieve Crisis afdeling (IC), Verslaving en Psychiatrie 1 (V&P 1, gesloten afdeling) en de High Care Detox.  

Tijdelijk adres:
Spaarnepoort 1
2134 TM Hoofddorp

De nieuwe locatie is gevestigd achter het Spaarneziekenhuis te Hoofddorp, hier zijn op dit moment ook een aantal  poliklinieken van GGZ en een aantal afdelingen van Brijder gevestigd. Voor meer informatie over de precieze locatie en hoe u hier kunt komen verwijzen wij u naar de website of naar uw contactpersoon binnen Arkin.