EZDA biedt hulp bij implementatie LSP, Whitebox en Secure e-mail.

 
Om huisartspraktijken te ondersteunen bij de implementatie van het LSP, de Whitebox of Secure e-mail, zullen 2 studenten bij EZDA met ingang van 8 februari gedurende 3 maanden telefonisch contact zoeken met u. Kan uw praktijk nog een steuntje in de rug gebruiken? Maak dan nu gebruik van dit unieke, gratis aanbod en start met uitwisselen van gegevens bij uw kwetsbare patiënten.

Huisartsen ervaren praktische drempels bij installeren LSP/Whitebox en Secure e-mail
EZDA heeft in samenwerking met de HKA en de HpA in het najaar van 2017 drie nascholingen voor huisartsen georganiseerd. Er werd aan VZVZ en Whiteboxsystems een platform gegeven om uit te leggen wat Secure e-mail, LSP en Whitebox in de overdracht van medische gegevens kunnen betekenen, vooral tijdens de diensten.

Op 3 locaties in de stad werden levendige discussies gevoerd over de digitale uitwisseling van vooral de professionele samenvatting (PS) van de huisarts naar de waarnemer en naar de waarnemer op de HAP in het bijzonder. Deelnemers gaven aan dat het installeren van de systemen voor de nodige hoofdbrekens zorgt. Daarom biedt EZDA deze (gratis) service.

Ondersteuningsaanbod
Indien u kiest voor het LSP dan zal VZVZ contact met u opnemen. Indien u kiest voor de whitebox dan zal whiteboxsystems contact zoeken. Wilt u hulp bij Secure e-mail dan zal EZDA u benaderen. Welke ondersteuning heeft u nodig?

Ook is voor de uitwisseling van de gegevens toestemming van de patiënt nodig. Hoe kunnen wij helpen met het vergroten van het percentage opt-in in uw praktijk van vooral de kwetsbare of risicovolle patiënten? Wat is daarvoor nodig?

In de komende maanden zullen de 2 studenten de praktijk bellen. Wij vertrouwen erop dat u kort de tijd neemt om met deze studenten verdere afspraken te maken.

Mocht u zelf sneller  informatie willen hebben, dan kunt u ons bereiken op het mailadres: LSP@EZDA.nl