De Streep. De allerlaatste anti-tabaks campagne

 
Longarts Wanda de Kanter werd uitgeroepen tot Dappere Dokter 2014. De HKA ondersteunt haar campagne tegen roken. Nu vragen wij uw aandacht voor De Streep, de allerlaatste anti-tabaks campagne. Met deze crowdfunded campagne willen we media-offensief voeren tegen het rookbeleid van de overheid. Het doel van De Streep is dat iedereen die na 1 januari 2016 wordt geboren nooit meer sigaretten kan kopen.

de reden

Ieder jaar sterven er 20.000 mensen in Nederland aan de gevolgen van nicotineverslaving. De tabaksindustrie wil geld blijven verdienen, dus moeten deze doden vervangen worden. Iedere dag opnieuw raken er dan ook 110 kinderen verslaafd aan nicotine. De overheid doet er niets aan dit te stoppen. Het is daarom tijd om zelf een streep te trekken. 

het plan

Omdat er geen echte maatregelen worden genomen en omdat de overheid geen campagnes meer subsidieert tegen nicotineverslaving, zijn we zelf De Streep gestart. Met deze crowdfunded campagne willen we media-offensief voeren tegen het rookbeleid van de overheid. Het doel van De Streep is dat iedereen die na 1 januari 2016 wordt geboren nooit meer sigaretten kan kopen, en hiervoor hebben we jouw hulp nodig.

De Streep