Bericht gemeente Amsterdam over ontwikkeling van Sloterdijk Centrum - UPDATE

 
Sloterdijk Centrum, rondom Station Sloterdijk, wordt ontwikkeld tot een levendige wijk om te werken wonen en recreëren. Over de ontwikkeling van Sloterdijk Centrum wordt Zaterdag 26 september een event georganiseerd.

UPDATE 18 september:

Zoals u waarschijnlijk zelf al hebt vernomen lopen de Coronacijfers in Amsterdam en omstreken sterk op.  De kans is groot dat de huidige RIVM richtlijnen voor bijeenkomsten in de buitenlucht worden aangescherpt.  De persconferentie van vrijdagavond 18 september zal hier opheldering over geven.  Een en ander heeft ook gevolgen voor het event ‘ Wonen in Sloterdijk-Centrum’ dat op zaterdag 26 september plaatsvindt. We verwachten dat op basis van de nieuwe richtlijnen voor onze regio, dit event zal worden afgelast. 

We vinden dit zeer spijtig en hopen op ieders begrip. Uiteraard houden we iedereen op de hoogte.

Gemeente Amsterdam

--------------------------------------------------------------------

Oorspronkelijk bericht:

U vindt hierover meer informatie via deze link  https://www.uptownsloterdijk.nl/events/wonen-in-sloterdijk/

In deze nieuwe wijk zijn ook natuurlijk ook eerstelijns zorgvoorzieningen nodig. Bent u geïnteresseerd in de vestigingsmogelijkheden voor eerstelijns zorgaanbieders in Sloterdijk Centrum? Meld u dan aan en kom zaterdag 26 september naar het event. 

Eerstelijns zorgaanbieders kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar  mevr. M. Verkaaik, m.verkaaik@amsterdam.nl. In verband met de coronamaatregelen graag onder vermelding van uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Ook horen we graag met hoeveel personen u wilt komen. Mevr. Verkaaik zal u verder informeren over welke programmaonderdelen interessant zijn voor geïnteresseerde eerstelijns zorgaanbieders.