Bent u een innoverende huisarts die zorg met onderzoek en onderwijs verbindt?

 
Vacature: Binnen het Academisch Netwerk Huisartsgeneeskunde (ANH) is plaats voor een innoverende huisarts. We zoeken een huisarts (bij voorkeur bekend met de regio Amsterdam of Haarlem) voor 16 uur per week die zorg kan verbinden met onderzoek en onderwijs.

Werkomgeving
Het Academisch Netwerk Huisartsgeneeskunde (ANH) is een academische werkplaats waarin ongeveer 60 huisartsenpraktijken samenwerken met de afdeling huisartsgeneeskunde & ouderengeneeskunde op het gebied van onderwijs, wetenschappelijk onderzoek en zorginnovatie met als doel de huisartsgeneeskundige zorg te verbeteren.

Als huisarts-innovator maakt u deel uit van het team ANH-VUmc Het team ANH- VUmc schept de voorwaarden en de context waarin het ANH optimaal kan functioneren. Belangrijk is dat het team ANH kansen herkent en deze ondersteunt en ruimte biedt. Het team ANH verzamelt in een database continue praktijkgegevens van deelnemende praktijken. Deze ANH database vormt een belangrijke bron van kennis voor wetenschappelijk onderzoek en innovatie in het netwerk.

Link naar de  vacature: http://bit.ly/HuisArts-Innovator