20 september nog plaatsen beschikbaar voor nascholing 'De (zichzelf) coachende huisarts'

 
De huisartsenpraktijk wordt steeds hectischer door een toename van het aantal taken en de samenwerking met andere zorgverleners. Dat is leuk en uitdagend, maar brengt ook risico’s met zich mee. Heeft u nog voldoende het gevoel dat u zelf de touwtjes in handen heeft en uw eigen keuzes maakt? In deze nascholing leert u wat de impact is van een coachende basishouding en krijg u concrete vaardigheden aangereikt zodat u de passie voor uw vak niet verliest. Op 20 september wordt deze nascholing aangeboden in het Van der Valk hotel Amsterdam-Amstel. Er zijn nog plaatsen beschikbaar!

Binnen deze ervaringsgerichte workshop luistert u niet alleen, maar doet u mee. U leert en lacht én.. u komt daadwerkelijk in actie. Steeds wordt theorie gevolgd door oefenen, reflecteren op de ervaring en bespreken hoe dit direct binnen de praktijk van alledag kan worden gebruikt. Voor uzelf en voor anderen. Daarbij wordt u uitgedaagd om gesprekken niet ‘slechts’ zittend te doen. Het bewegen en het gebruiken van ‘het lijf’ opent nieuwe inzichten. Naast ratio dus ook voelen. Enkele thema’s die in de workshop de revue passeren:

  • Wat is uw droom/ambitie?
  • Wat is de kracht van het luisteren op drie niveaus?
  • Welke waarden drijven u?

Tijdens de workshop kunt u direct oefenen met en het reflecteren op de aangeboden leerstof. Zo wordt het leerproces versneld. De nieuwe inzichten en vaardigheden kunt u de volgende dag al binnen uw eigen praktijk toepassen. 

Voor wie: Aios, Hid(ha), Praktijkhouder, Waarnemer
Accreditatie: 3 punten 
Kosten: LHV-eden € 375,- / Aios € 275,- / Niet-leden € 725,-

Meer informatie & aanmelden: De (zichzelf) coachende huisarts – Academie (lhv.nl)