19 juni: Huisartsensymposium dikkedarm- en prostaatkanker

Op het snijvlak van huisarts en specialist
 
Elk kwartaal stuurt het Antoni van Leeuwenhoek een nieuwsbrief naar verwijzers om hen te informeren over relevante actuele ontwikkelingen en nieuws. In deze nieuwsbrief aandacht voor ons huisartsensymposium op 19 juni over dikkedarm- en prostaatkanker, onze sneldiagnostiek bij darmkanker, informatie over lopende studies naar borstkanker, melanoom en coloncarcinoom, en bericht over de afname van het aantal okselklierdissecties bij hantering van de MARI-procedure bij patiënten met axillaire lymfekliermetastasen.

Inschrijven
U kunt zich uitsluitend digitaal inschrijven via het digitale inschrijfformulier op www.avl.nl/huisartsensymposium

Kosten
De kosten voor het symposium bedragen 45 euro. Dit is inclusief eten en parkeervergoeding.
De betaling vindt plaats via de online inschrijfmodule (IDEAL, Visa of Mastercard].

Accreditatie en vragen
Voor dit symposium is accreditatie aangevraagd. Vanuit het Antoni van Leeuwenhoek zullen de specialisten op het gebied van dikkedarmkanker en prostaatkanker aanwezig zijn. Huisartsen uit heel Nederland zijn welkom.
Voor meer informatie over het symposium en/of vragen over uw inschrijving, kunt u contact opnemen met Marianne Brocken, telefoon: 020 512 1919 of e-mail: m.brocken@nki.nl.

U kunt hier klikken op de nieuwsbrief te bekijken. Wilt u de nieuwsbrief direct in uw inbox ontvangen? Meld u dan hier aan.

Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten op dinsdag 19 juni in Amsterdam en verheugen ons op een interactieve en inspirerende avond!