18 oktober: Symposium Palliatieve zorg – Ga er maar naast staan …

Voor huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde
 
"Ga er maar naast staan” is de titel van het 1e gezamenlijke symposium van het Consortium Palliatieve Zorg Noord-Holland en Flevoland, IKNL, Elaa, ZONH en DOKh. Tijdens het symposium gaan we in op casuistiek over complexe palliatieve zorg. Ook spreken we over de rol die u als huisarts kunt spelen als mensen langer leven dan verwacht. Wilt u er bij zijn? Schrijf dan nu in!

Programma
Op grote hoogte in hartje Amsterdam wordt u een programma aangeboden met stellingen en casuïstiek over complexe palliatieve zorg en (keuze)workshops:

  • Praten over de kwaliteit van leven “Ik wil niet meer”…
  • In gesprek over leven en dood; dilemma’s in migrantenfamilies
  • Technische vaardigheden in de laatste levensfase
  • Proactieve Zorgplanning
  • Toedieningsvormen van medicatie

Als voorprogramma wordt een informatie bijeenkomst georganiseerd voor huisartsen die geïnteresseerd zijn in het opzetten van PaTz-groepen.

Meer informatie & inschrijven
Het symposium is voor 3 punten geaccrediteerd en vindt plaats op 18 oktober, 17:30 - 21:30, in Level Eleven - Stationsplein 51, Amsterdam. Voor meer informatie over inhoud, docenten, locatie en inschrijven zie de website van Elaa

Met vriendelijke groet,

Namens de cursusleiding:  Marianne Klinkenberg (IKNL), Marij Duijsters (Elaa), Patricia Appeldoorn (ZONH) Astrid Kodde, José Lentz en Karin Postma (DOKh).