SmartTyping

 
Wanneer u blind en met 10 vingers kunt typen, levert dit enorme tijdwinst op en daardoor extra aandacht voor uw patiënten. De cursus zelf bespaart u ook tijd: via SmartTyping leert u in een sneller tempo blindtypen dan via een traditionele typecursus. Honderden artsen gingen u al voor.
Leerdoel

SmartTyping leert u spelenderwijs blind en met tien vingers typen.

Inhoud workshop

De motivatie om een traditionele typecursus te volgen is laag, want het vereist zeer intensieve oefening en duurt vaak maanden. Daarom biedt de LHV Academie een alternatief: SmartTyping. Via deze leermethode hebt u het blindtypen snel in de vingers.

Hoe werkt het precies? Na een training oefent u gedurende drie weken op werkdagen in het online follow-up systeem (houd rekening met uw agenda/vakantie), op het momenten dat het u het best uitkomt. Deze tests nemen 15 tot 30 minuten in beslag, waarna u direct uw resultaten kunt inzien. Na deze 15 dagen oefenen volgen nog enkele evaluatiemomenten om uw progressie te meten. Uw voortgang wordt ook bewaakt door uw trainer, die optreedt als vraagbaak, begeleider en coach. Het contact verloopt hoofdzakelijk via e-mail.

Meer informatie :  https://www.lhv.nl/lhv-academie/cursussen/smarttyping?id=1654

Praktische informatie

Datum
donderdag 17 september 2020 - 15:00 t/m 20:30
Locatie
Van der Valk Hotel Almere Veluwezoom 45 1327 AK Almere
Nederland
Accreditatie
4
Kosten
Leden: € 325,- AIOS: €200,- Niet- leden: €600,-